POEDERCOATEN

Poedercoaten

Ellens Poedercoating beschikt over een professionele poedercoating setup die bestaat uit een wasplaats, ontlakbad, straalcabine, spuitcabine en oven. 

De straalcabine heeft een lengte van 200 cm daarin kunnen voorwerpen tot een maximale lengte van ongeveer 160 cm gestraald worden, de deur opening is 90 x 90 centimeter. Metalen voorwerpen kunnen worden gestraald met korund of in overleg met glasparel (voor het fijnere werk).

In de spuitcabine wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest duurzame en beste kwaliteit poeders, geleverd door Eurolacke. Het poeder kan worden aangebracht in bijna alle RAL-kleuren en verschillende glansgraden waaronder zijdeglans, hoogglans, mat en metallic. Voor extra duurzaamheid van het product kan er ook voor een primercoating onder de kleurcoating worden gekozen, Ook is het mogelijk om een blankelak poedercoat laag te poedercoaten over de kleurcoatings.

De oven heeft een binnen maat van 200 cm H x 100 cm br x 110 cm diep de maximale voorwerp hoogte die er in kan is 185 cm vanwege ruimte om op te hangen.

ALL-IN VELGENSERVICE

Voor het poedercoaten van uw velgen is het ook mogelijk om uw auto langs te brengen en ons voor het gehele proces te laten zorgen. Het demonteren van de velgen en banden, het ontlakken, stralen, coaten, balanceren en monteren in 1 pakket. Een 4-tons hefbrug en de nieuwste bandendemontage en balanceerapparatuur is aanwezig.

Voor een prijsaanvraag kunt ons bellen, whatsappen, mailen of een bericht sturen via facebook. (Graag de afmetingen en een afbeelding van het voorwerp meesturen)

Contact