POEDERCOATEN

Poedercoaten

Ellens Poedercoating beschikt over een professionele poedercoating setup die bestaat uit een wasplaats, ontlakbad, straalcabine, spuitcabine en oven. 

De straalcabine heeft een lengte van 2 meter een doorgang van 90 x 90 centimeter. Metalen voorwerpen kunnen worden gestraald met korund of glasparel (voor het fijnere werk).

In de spuitcabine wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest duurzame en beste kwaliteit poeders, geleverd door Eurolacke. Het poeder kan worden aangebracht in bijna alle RAL-kleuren en verschillende glansgraden waaronder zijdeglans, hoogglans, mat en metallic. Voor extra duurzaamheid van het product kan er ook voor een primer worden gekozen.

ALL-IN VELGENSERVICE

Voor het poedercoaten van uw velgen is het ook mogelijk om uw auto langs te brengen en ons voor het gehele proces te laten zorgen. Het demonteren van de velgen en banden, het ontlakken, stralen, coaten, balanceren en monteren in 1 pakket. Een 4-tons hefbrug en de nieuwste bandendemontage en balanceerapparatuur is aanwezig.

Voor een prijsaanvraag kunt ons bellen, whatsappen, mailen of een bericht sturen via facebook. (Graag de afmetingen en een afbeelding van het voorwerp meesturen)

Contact