POEDERCOATEN

Poedercoaten

Ellens Poedercoating beschikt over een professionele poedercoating setup die bestaat uit een ontlakbad, spoelplaats, straalcabine, spuitcabine en oven. 

De straalcabine heeft een lengte van 200 cm daarin kunnen voorwerpen tot een maximale lengte van ongeveer 160 cm gestraald worden, de deur opening is 90 x 90 centimeter. Metalen voorwerpen worden gestraald met korund (aluminiumoxide) 

In de spuitcabine wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest duurzame en beste kwaliteit poeders, geleverd door Eurolacke. Het poeder kan worden aangebracht in bijna alle RAL-kleuren en verschillende glansgraden waaronder mat, zijdeglans, hoogglans, en metallic, ook zijn speciale kleuren mogelijk zoals Candy kleuren . Voor extra duurzaamheid van het product kan er ook voor een primercoating onder de kleurcoating worden gekozen, Ook is het mogelijk om een blankelak poedercoat laag te poedercoaten over de kleurcoatings.

De oven heeft een binnen maat van 200 cm H x 100 cm br x 110 cm diep de maximale voorwerp hoogte die er in kan is 185 cm vanwege ruimte om op te hangen.

ALL-IN VELGENSERVICE

Voor het poedercoaten van uw velgen is het ook mogelijk om uw auto langs te brengen en ons voor het gehele proces te laten zorgen. Het demonteren van de velgen en banden, het ontlakken, stralen, coaten, balanceren en monteren in 1 pakket. Een 4-tons hefbrug en de nieuwste bandendemontage en balanceerapparatuur is aanwezig.

Voor een prijsaanvraag kunt ons bellen, whatsappen, mailen of een bericht sturen via facebook. (Graag de afmetingen en een afbeelding van het voorwerp meesturen)

Contact